Mosoly studio
smile_design.jpg
A mosoly a nem verbális kommunikáció egyik legfontosabb eszköze, ami többek között az öröm, kedvesség, a nagylelkűség és az elfogadás kifejezője. Természetes, hogy mindenki olyan magabiztos mosolyra vágyik, ami megnyerő benyomást kelt.
A szakember feladata, hogy megteremtse az egyensúlyt a páciens esztétikai igénye és funkcionális szükségletei között, miközben megtartja a Páciensre vonatkozó egyedi különleges jellemzőket, karaktert.
Mi megértjük, ha Önnek fontos a megjelenése, és ha egy szép, harmónikus ragyogó mosoly meg tudja növelni az önbizalmát a mindennapi életben.
Üdvözöljük a Mosoly Studioban, ahol a fogfehérítés legkorszerűbb technikái mellett megtapasztalhatja a dentál higiéné és Páciens gondozás legmagasabb szolgáltatási szinvonalát, annak érdekében, hogy hozzásegítsük Önt egy igazán lélegzetelállító mosolyhoz.
 

Fogfehérítés
 
teeth_whitening_1.jpg
A legjobb eredmény érdekében fogfehérítését speciális diagnosztikai vizsgálattal kezdjük. Amint összegyűjtöttük a szükséges információt máris készen állunk a Ön számára leghatkonyabb módszerrel, hogy kezelését megkezdjük.
Erre a diagnosztikai lépésre nagy figyelmet szentelünk, hisz a fogfehérítés különböző Páciensek esetén különböző mértékben fejti ki hatását. Egyeseknél gyorsabban érhető el ugyanaz az eredmény, ami másoknál hosszabb időt vesz igénybe.
A Legtöbb fogfehérítő kezelés 2 - 6 hetet vesz igénybe vagy többszöri rendelői kezelésre lehet szükség. Ezenfelül szükség lehet ún. fenntartó kezelésre 6 - 12 havonta.
 
  
teeth_whitening_2.jpg
teeth_whitening_3.jpg
 
 
 Esztétikai Restauráció
 
cosmetic_veeners_1.jpg
Az esztétikai restaurációk több csoportba sorolhatóak. Praxisunkban jellemzően a minimál invazív megoldásokat helyezzük előtérbe. Sok esetben, amikor például a Páciens a fogszabályzó kezelést elveti, vagy a fogak megjelenésén például színén, formáján, felszíni textúráján változtatni kívánunk az esztétikus porcelán héj pótlások jelenthetnek tartós megoldást. Ezen restaurációk akár már 0.3 mm vékonyak is lehetnek, így biztosítva a maximális esztétikai megjelenést.
 
Az ilyen esztétikai kezeléseket szívesen ajanljuk azok számára, akik hatékony megoldást szeretnének elérni, így biztosítva önbizalomteli megjelenésüket életük legfontosabb alkalmain.
 
 cosmetic_veeners_2.jpg
cosmetic_veeners_3.jpg
 
 
Esztétikai Fogszabályozás
 
 
cosmetic_braces_1.jpg
 
cosmetic_braces_3.jpg
Egyre növekvő kereslet van, különösen a felnőtt páciensek körében, a fogak, minimális beavatkozást igénylő szabályozásra.
Érthető módon a páciensek nem szívesen viselik a hagyományos típusú sínes fogszabályozókat és egyre inkább keresik a kevésbbé látható fogszabályozási módokat.
Rendelőnkben mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek számára kínálunk fogszabályozási megoldásokat.
Olyan személyre szabott eszközöket használunk, amelyek lecsökkentik a rendelési látogatások számát és a kezelés időtartamát. A fogak kiegyenesítése és helyreszabályozása gyakran 6-12 hónap alatt kivitelezhető.
 
Rendelőnkben elérhető az amerikai Six Month Smiles® rendszer, mely a kozmetikai fogszabályozás egyik legújabb formája. A rendszer kifejezetten a felnőttkori, ún. rövid kezelési időt igénybe vevő fogszabályzó kezelésekre lett kifejlesztve. Mint például fogtorlódások, sorban állási problémák, illetve az esztétikai régió anomáliáit korrigálja.
 
Tegye meg az első lépést a lélekzetelállító mosoly felé!
 
cosmetic_braces_2.jpg
 
 
Mosoly Tervezés
 
smile_desing_2.jpg
 
smile_design_1.jpg
Előfordult már olyan, hogy meglátott valakit és magában azt gondolta,
“Bárcsak nekem is ilyen mosolyom lehetne!” ?
 
A legkorszerűbb kozmetikai fogászati technikáknak köszönhetően ma már lehetséges, hogy olyan mosolya legyen, mint amiről mindig is álmodott.
 
Dr. Benson a világ számos pontján, többek között New Yorkban, Sao Paoloban és Londonban képezte tovább tudását, a világ legjobb fogorvosainak tartott mester emberek között.
 
A legjobb laborok mester fogtechnikusaival együttműködve, a mi kozmetikai fogászati kezeléseink révén olyan mosolya lesz, amit bármikor büszkén megmutathat.
 
Egy szép mosolynál a fogak egyensúlyban és harmóniában vannak nemcsak a szájjal, de a teljes arccal is. Az ajkak pozíciója, íny kontúr, a fogak mérete, alakja és színe mind annak az alkotó folyamatnak a meghatározói, ami fényképek készítésével, lenyomatvétellel és fogtechnikai tervezéssel kezdődik. A végleges héjak, koronák és hídak nemcsak tartósak és funkcionálisak, hanem egyben a fogak természetes, anatómiailag megfelelő és szép porcelán másolatai.